afbeeldingalgemeen

Coaching

Coaching vind ik altijd een beetje een raar woord om te gebruiken vooral bij traumaverwerkingstherapie├źn. Het klinkt in mijn beleving wat onpersoonlijk, terwijl een coaching sessie bij mij dat absoluut niet is.

Het is begeleiding op maat. Of het nu gaat om de verwerking van een persoonlijk trauma of de begeleiding van kindermassage in een groep. Ik kijk naar wat jij of de groep nodig heeft. Jij moet vooruit komen en ik help je daarbij uit te zoeken waar de knelpunten liggen. Coaching is jouw proces en jouw ontwikkeling en ik kan je daar goed bij ondersteunen.

Wederzijds vertrouwen vind ik heel belangrijk. Alles wat besproken wordt blijft onder ons. Eerlijkheid en openheid zijn heel belangrijk. Alleen daarmee kan ik je de beste begeleiding bieden. Ook als het gaat om klassen/groepen kinderen.

Ik vind het belangrijk dat er aan coaching een duidelijk begin en einde zijn; de begeleiding moet geen eeuwigheid duren. Juist dat zorgt ervoor dat persoonlijke traumaverwerking en kindermassage in een groep/klas zo succesvol zijn. In korte tijd kun je de miskraam/stille baby geboorte of ander soort trauma een plek geven. En heb je goede handvatten om fikse vooruitgang te boeken in de klas/groep!

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL002027734B47
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig