klassiekemassagebanner

Klassieke massage

Klassieke massage is een massagetechniek die zich richt op ontspanning van lichaam en geest. Een klassieke massage verzacht pijn en stijfheid in de spieren en gewrichten. Het verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen die vrijkomen bij de stofwisseling in onze lichaamscellen en ondersteunt het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
 
Een klassieke massage van het hele lichaam duurt 1 tot 1,5 uur. U kunt kiezen voor een complete lichaamsmassage of een klachtgerichte deelbehandeling.
 
Tijdens een klassieke massage kunt u, naar wens, genieten van rustgevende muziek of eigen keuze muziek. U kunt kiezen voor een neutrale natuurlijke basismassageolie of u kunt de massage combineren met aromatherapie. U kiest zelf de etherische oliën waarvan de geuren het beste aansluiten bij uw gesteldheid op dat moment.
 
Voor wie is klassieke massage geschikt?
Een klassieke massage is geschikt voor bijna iedereen. Sommige doelgroepen zijn beter af met een massage op maat. Zie daarvoor de andere massagevormen die ik geef.
 
Wanneer wel, wanneer niet?
Er hoeft niet een duidelijke aanleiding of klacht te zijn voor een klassieke massage. Enkele voorbeelden van een reden om te kiezen voor deze massage zijn:
  • In perioden van stress. Wanneer lichamelijk en geestelijk alles vastzit, helpt een massage spanning te laten verdwijnen en kunt u letterlijk weer vooruit.
  • Na lichamelijke overbelasting. Wanneer een disbalans is ontstaan tussen inspanning en ontspanning kunnen afvalstoffen van de celstofwisseling zich ophopen in het lichaam. Een massage helpt deze afvalstoffen afvoeren. Het kan voorkomen dat u zich in dit geval na een massage in eerste instantie ziek voelt. Als de afvalstoffen eenmaal zijn afgevoerd voelt u zich weer een stuk beter. Het is belangrijk dat u voor en na een massage veel water drinkt in deze situatie.
  • Bij chronische klachten, zoals slecht in slaap komen of doorslapen, (onverklaarbare) hoofdpijn en klachten die niet weggaan zelfs niet na een behandeling bij andere disciplines.
  • Gewoon zomaar. Iedereen verdient het wel eens om extra verwend te worden.

U kunt ook een massage cadeau geven.

Er zijn enkele gevallen waarin u beter geen klassieke massage kunt ondergaan. Mocht u twijfelen, kunt u hierover altijd met mij overleggen. De eerste afspraak duurt 2 uur omdat we eerst onderzoeken wat precies aan de hand is en besproken wordt hoe we dit gaan aanpakken.
 
Tarieven
45 min: €45,-
60 min: €60,-
90 min: €85,-
(pinnen mogelijk)
 
massagetafel2
 
 
Voor een massage op locatie breng ik € 20,- extra in rekening. Dit is inclusief de eerste 5 kilometer reisafstand. Voor grotere afstanden reken ik € 0,25 per extra gereden kilometer.

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL002027734B47
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig