PAhypno

Zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een mooie en bijzondere tijd waar je in zit of die je tegemoet gaat. Helaas is niet voor iedereen de zwangerschap/bevalling zo fijn of mooi. Toch kan ook in die situatie je zwangerschap heel bijzonder zijn.

Ook al ben je al eerder bevallen elke bevalling is anders. Elk baby’tje is anders en elke keer is je zwangerschap anders waardoor je op een bepaalde manier de bevalling in gaat. Je partner is bij de zwangerschap en bevalling een belangrijk persoon. Maar in sommige situaties is de partner misschien uit beeld of weet de partner niet helemaal wat die voor je kan betekenen en doen tijdens de bevalling of tijdens je zwangerschap.

Ik heb zelf 3 kinderen in mijn armen mogen verwelkomen. Maar bij alle drie liep ik toch tegen bepaalde dingen aan. In de jaren die verstreken merkte ik dat de begeleiding van de verloskundige/gynaecoloog beperkt werd door de eisen van de verzekeringen. Dit gaf mij het gevoel dat ik hier iets mee wilde doen.

Dat is de reden waarom ik ben gaan studeren om hypnobirthing, en Doulabegeleiding te kunnen geven. Met zowel hypno birthing als met Doulabegeleiding help ik je zo goed en voorbereid mogelijk door de zwangerschap en bevalling heen. Ik betrek je naasten erbij, zodat deze precies weten wat zij kunnen doen en wat er allemaal bij komt kijken. Ik leer je partner hoe hij je kan bijstaan en door de weeën heen kan helpen. Ik leer jou hoe je (weer) vertrouwen krijgt in je lichaam. Het doel van mijn begeleiding is om ontspannen en OP JULLIE MANIER, de baby in jullie armen te kunnen verwelkomen.

Het gaat een mooie ervaring worden, omdat ik als Doula niet van jullie zijde wijk, dingen regel waar je je op dat moment niet druk om kan of wil maken en ondersteuning biedt zodat je partner zich echt alleen op jou kan concentreren en weet wat hij kan doen. Met hypno birthing heb je geleerd zo ontspannen mogelijk en vol vertrouwen de bevalling in te gaan.

Doula begeleiding is ook zeer geschikt voor moeders/stellen die een stille baby in hun armen gaan ontvangen. Ook deze bevalling kan een heel mooie bevalling worden om op terug te kijken! Aangezien ik ben gespecialiseerd in het verwerken van miskraam/stille baby geboortes, kan ik hierbij de juiste ondersteuning bieden.

Omdat je zwanger bent, vind ik dat je je zwangere lichaam lekker mag verwennen met een massage. Of je nou veel klachten hebt of fluitend door de zwangerschap heen gaat er is altijd een goede reden voor een massage. En één heel groot voordeel je kunt op mijn massagetafel eindelijk weer even op je buik liggen!

Klik op het onderdeel van jouw interesse en vind hier meer informatie over dit onderwerp.

Tot snel bij Pura Adelante!

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL002027734B47
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig